3 billige hotell i Tønsberg

TønsbergOvernatting på hotell i Norge vil for mange oppleves som nokså dyrt, og da spesielt i de store byene. Men i de mindre byene, som for eksempel i Norges eldste by – Tønsberg – kan man finne gode hoteller til en overkommelig pris. Vi anbefaler tre billige hotell i Tønsberg.

Wilhelmsen House

Det sentrale hotellet Wilhelmsen House er trolig det billigste alternativet for deg som skal overnatte i Tønsberg. Hotellet har en kvalitet tilsvarende 3 og en halv stjerne, men samtlige rom holder svært høy og moderne standard. Prisnivået er på under 400 kroner/natten for to personer på dobbeltrom. Hotellet ligger sentralt til, like ved togstasjonen i Tønsberg, med gangavstand til det meste av fasiliteter og severdigheter i byen. Avstanden ned til torget i Tønsberg er for eksempel på knappe kilometeren.

Active Hotel

Det beste alternativet for familier som besøker Tønsberg er Active Hotel. Inkludert i prisen her får man nemlig adgang til byens populære badeland, som er hyppig besøkt om sommeren. Prisnivået ligger på rundt 1200 kroner for fire personer på familierom, og for et såpass sentralt rom i Tønsberg (med massevis av fasiliteter) vil de fleste finne ut at Active Hotel er det beste familiealternativet. Beliggenheten gjør at du kan spasere inn til torget og selve sentrum av byen på knappe 10 minutter.

Quality Hotel Klubben

Et annet alternativ for deg som vil bo så sentralt som overhodet mulig i Tønsberg, er Quality Hotel Klubben. Hotellet ligger best beskrevet midt i hjertet av Tønsberg, med alle fasiliteter og severdigheter kun et steinkast unna hotelldøren. Følgelig skulle man tro at prisnivået var skremmende høyt, men overnatting her koster vanligvis rundt 550 kroner/natten per person (på dobbeltrom). Med sine 145 gjesterom er Quality Hotel Klubben dessuten et av de største sentrumshotellene i hele Tønsberg, og også dette hotellet har en kvalitet og service tilsvarende 3- og en halv stjerne.

Comments are closed.