3 luksushoteller i Trondheim

trondheimØnsker du å bo på et hotell med det lille ekstra når du først besøker Trondheim, selveste hovedstaden i Midt-Norge? I så fall holder de hotellene med høyest standard i Trondheim en standard tilsvarende 4 stjerner, og vi hjelper deg med å finne luksushoteller i Trondheim.

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Clarion Hotel & Congress er et moderne luksushotell og konferansesenter som ligger sentralt til i Trondheim. Hotellet passer både for forretningsreisende, familier og par, og er med sine 400 gjesterom et av de største hotellkompleksene i Trondheim. Clarion Hotel & Congress ligger langs havnepromenaden i sentrum, med gangavstand til det meste av fasiliteter, og med konsertarenaen Rockheim som sin nærmeste nabo. Et optimalt valg for den som vil bo luksuriøst og samtidig meget sentralt i trønderhovedstaden.

Quality Hotel Augustin

IMG_0653På Quality Hotel Augustin, som for øvrig ligger midt i hjertet av Trondheim, bor du både sentralt og luksuriøst. Hotellet har fått tildelt 4 stjerner for sin kvalitet og service på de 137 gjesterommene som hotellet huser. Når du går utenfor hotelldøren befinner du deg umiddelbart i hjertet av Trondheim sentrum, med alle severdigheter og attraksjoner bare et steinkast unna.

Restauranter, natteliv og kjøpesentre er dessuten å finne på alle kanter av hotellet. Hotellet byr også på fasiliteter som inkludert frokost, møterom, gratis trådløst internett og mer til.

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Også Radisson Blu-kjeden er representert i Trondheim, med sitt sentrumshotell Radisson Blu Royal Garden Hotel som ligger like ved utløpet til byelven. Beliggenheten er altså svært sentral, med gangavstand til alt av severdigheter og fasiliteter i byen. Hotellet har nesten 300 gjesterom og er følgelig et av de største i Trondheim, og som 4-stjerners hotell er standarden svært høy og moderne. Hotellet har egen restaurant og bar/lounge, og tilbyr i tillegg til dette andre fasiliteter som treningssenter, konferanserom og lignende.

Se Trondheimhotell.no for bestilling av hoteller

Comments are closed.