5 luksushoteller i Budapest

BudapestVil du bo så luksuriøst som mulig når du besøker Budapest som turist? Det kryr av luksushoteller i byen, og vi viser deg fem luksushoteller i Budapest. Dersom du enda ikke har bestilt hotell i Budapest, prøv Hotels.com

Four Seasons Gresham Palace

Four Seasons byr alltid på et fantastisk opphold hvor som helst i verden og i Budapest er det intet unntak. Plassert midt i sentrum ligger hotellet perfekt til for deg som vil oppleve alt det denne sentraleuropeiske byen har å by på. Her tilbys det et spa med full service, treningssenter og et førsteklasses forretningssenter. Hotellets lydisolerte soverom er utstyrt med alt du måtte trenge for et vellykket opphold, som blant annet hårføner, TV med tv-kanaler, minibar og skrivebord. Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet.

Corinthia Hotel Budapest

Dette femstjerners hotellet ligger i bydelen Erzsebetvaros og herfra er det kort vei til byens mange kjente og populære attraksjoner. Fasiliteter inkluderer blant annet et eget helsestudio, spa med full service og en egen nattklubb. Hotellets 440 gjesterom gjør det til et av byens største, alle moderne innredet med TV, skrivebord og private bad med dusj/badekar.

Boscolo Budapest, Autograph Collection

Et lite steinkast fra noen av byens mest populære severdigheter ligger Boscolo Budapest, et femstjerners hotell med fantastisk service. Her finnes det fasiliteter som en egen spa-avdeling, et innendørsbasseng, treningssenter og en restaurant med bar. Hver dag serveres en velsmakende frokost mot et lite tillegg. Rommene er dekorert med flotte møbler i en luksuriøst stil. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på alle gjesterommene.

Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Hotellet er tildelt fem stjerner for både service, kvalitet og ikke minst sin unike, orientalske stil. Budda-Bar Hotel har to restauranter hvor det serveres både ungarske og internasjonale retter. Rommene er vakkert innredet med østlige møbler og kunstverk. Fra hotellet er det gangavstand til mange av byens mest kjente, arkitektoniske verk, som blant annet katedralen Stefansdomen og hengebroen Szechenyi. Hotellets spa-avdeling tilbyr deg en rekke spabehandlinger og alle de fem møterommene på hotellet er utstyrt med det siste innen teknologiske løsninger for dine kurs- og konferansebehov.

Boscolo Residence

Dette hotellet har 138 røykfrie gjesterom som alle er utsmykket i luksuriøst stil og en egen kjøkkenavdeling utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Hotellet ligger sentralt plassert midt i sentrum av Budapest, bare en kort spasertur unna det ungarske nasjonalmuseet. Det har et eget treningssenter og tilbyr banktjenester som valutaveksling og uttak. Andre tjenester inkluderer flyplasstransport, vask av tøy og romservice. Det er gratis, trådløst internett tilgjengelig over hele hotellet.

Comments are closed.