Flexi Visa Kredittkort

kredittkort visaFlexi Visa er et kredittkort som utstedes av Satander Consumer Bank. Kredittkortet har en rekke fordeler som tilbud og rabatter på kjøpte produkter, mobilbank, kontofon, og du får en kredittgrense på inntil 100 000 kr og adgang til en sperretjeneste som er oppe 24 timer i døgnet. PIN-kode kan du dessuten hente på nettet.

Fordeler

Med kredittkortet Flexi Visa så får du mulighet til en bonusprosentandel på produkter som er tilknyttet Visa. Videre så følger det ikke med noen etableringsgebyr og varekjøp er gebyfrie. I tillegg så vil det ikke tilkomme noe ekstra kostnader dersom du betaler innen forfallsdato. Du har også opptil 50 dager med rentefri betalingsutsettelse. Dessuten er det fri årsgebyr, etableringsgebyr, og faktura får du via e-post, noe som også er gratis. Kredittkortet kan brukes i både innland og utland uten at det tilkommer ekstra avgifter eller gebyrer.

Hvordan bestille Flexi Visa

For å søke om Flexi Visa så besøker du kredittkortets nettsted, her finner du en nettbasert søknad som du kan fylle ut. Nettstedet er dessuten oversiktlig og inneholder alle priser for Flexi Visa som detaljert informasjon kredittkortets betingelser.

Søknaden om Flexi Visa består av fire deler. I første del legger du inn personlig opplysninger, i andre del så blir du tilbudt muligheten å legge til tilleggstjenester f.eks. forsikring, i tredje deler bestiller du kortet og i fjerde del så får du en bekreftelse på at kredittkortet er bestilt. Husk at dersom du registrerer din e-post i søknadsskjemaet så får du muligheten til å velge PIN-kode til ditt nye kredittkort.

Annen nyttig info

Flexi Visa kan brukes med Santander sitt fordelsprogram for netthandel, dette vil gi deg penger tilbake i over 200 nettbutikker. Beløpene blir overført til ditt kort, helt automatisk og uten lange forsinkelser.  Når du bestiller Flexi Visa får du tilgang til Santander Mobilbank, her kan du sjekke saldoen, hente PIN-kode, overføre penger og og betale regninger når som helst.

 

Comments are closed.