Santander Red

huGO-BildID: 32860465 (FILES) In a file picture taken on January 11, 2010 shoppers pass a branch of the newly-branded Santander bank in central London. British police said on September 13, 2013 they have arrested 12 men over a "sophisticated" plot to remotely take control of a computer at a branch of Santander bank and steal millions of pounds. AFP PHOTO / LEON NEAL

Santander Red er et kredittkort som utstedes av Santander bank. Kredittkortet er en av markedets beste kredittkort med gunstige kredittkortrenter. Det koster ingenting å få kredittkortet og heller ikke nedbetaling av forbruker. Søkning om kredittkortet skjer på nettet og du kan få svar i løpet av noen få sekunder.

Santander Red fordeler

Kredittkortet har svært lav kredittkort rente og anses en av de beste i kredittmarkedet. Du kan få opptil 100 000 kr i kredittramme, og dessuten inntil 50 dager med betalingsutsettelse. Når du bruker kortet så er det også mulighet for tilbud og rabatter. Dersom uhellet er ute så har du en sperretjeneste som er åpent døgnet rundt og dessuten så får du tilgang på nødkort og nødkontanter. Du har også muligheten til å velge en rekke tilleggstjenester slik som forsikring, mulighet for å hente PIN-Kode på nett og mye mer. Du blir heller ikke belastet for utestående saldo dersom du betaler fakturaen før forfallsdato.

Hvordan søke?

onlineserviceFor søke Santander Red kredittkort så går du ganske enkelt til kredittkortets nettsted.

Her finner du et nettbasert søknadsskjema som består av fire trinn. I disse trinnene legger du inn personopplysninger, om du ønsker å bestille tilleggstjenester, bestiller kortet, og dessuten vil få en bestillingsbekreftelse.

Husk at du må legge til en e-postadresse dersom du ønsker å velge PIN-kode på nett selv.

Mobilbank

Du får en enkelt og grei oversikt over ditt forbruk via Mobilbank som kan lastes ned som app til smarttelefoner og nettbrett. Via mobilbank kan du betaler regninger, se PIN-kode, overføre penger til en konto i annen bank som tilhører deg, se siste transaksjoner og dessuten disponelt beløp. I Santander Red sin mobilbank så kan du også sjekke kredittgrensen din og utestående saldo. Informasjon om tidligere fakturaer er også tilgjengelig på mobilbanken til Santander Red.

Comments are closed.